12
12
12
12

Як швидко зареєструвати РРО.

Придбати, зареєструвати та розпочати роботу на РРО можна за пару годин.

Крок 1. Вибір РРО.

Виберіть РРО у нас на сайті. Допомогу у виборі, консультацію можна отримати за телефонами 0676177702, 0673761380 або 0503221208

Крок 2. Придбання.

Надішліть нам документи для виписки рахунку та укладання договору (свідоцтво чи виписку, сканкопію чи фото) на електронну пошту tfc@tfc.zp.ua. Також, в електронному вигляді, ми надішлемо вам рахунок і, після оплати, паспорт апарату з заводським номером, який знадобиться для реєстрації.

Крок 3. Реєстрація.

Реєстрацію простіше проводити через електронний кабінет платника податків https://cabinet.sfs.gov.ua/. Усі дані апарата автоматично підтягуються за заводським номером. Надсилаючи Вам паспорт, ми подамо до ДПС повідомлення про укладення договору на обслуговування. Виберіть наш сервісний центр ТОВ «В2В ТЕХНО» з випадного списку. Відеоінструкція з реєстрації тут. Повідомте нам, що ви подали заяву 1-РРО. Як тільки Ваша заява стане зеленою, ми це побачимо, введемо в експлуатацію та опломбуємо РРО.

Крок 4. Забрати РРО та розпочати роботу.

Опломбування та введення в експлуатацію РРО займає 1-1,5 години. Після цього заберіть РРО, паперові версії договору на обслуговування, документів на купівлю та реєстрацію.Як правило, процедура вибору, купівлі, реєстрації та введення в експлуатацію РРО займає до 2-3 годин і не вимагає Вашої присутності, все оформляється через електронні сервіси, Вам потрібно лише забрати готовий до роботи РРО.
12